На Чорному морі під час парусної регати перекинулася яхта. Про це з посиланням на місцевих кореспондентів передає УНІАН.

Як уточнюється, яхта перекинулася в районі одеського пляжу Ланжерон. За попередніми даними, капітан судна не зумів впоратися з керуванням. Відомо, що постраждала яхта була учасницею ювілейної парусної регати «Кубок портів Чорного моря», приуроченої до Дня Військово-Морських сил Збройних сил України.

Заявку на участь у змаганнях подали більше трьох десятків команд, серед яких є і команди, сформовані з курсантів військових навчальних закладів.

Крах плавзасобу стався приблизно в кілометрі від відомого одеського пляжу "Ланжерон".

Аварія яхти, Фото: Одеса як вона є
Аварія яхти, Фото: Одеса як вона є

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У порятунку капітана постраждалої яхти брали участь співробітники місцевої рятувальної станції з "рятувально-водолазної служби". Рятувальники зуміли оперативно і професійно надати потрібну допомогу господареві водного транспорту, а покалічену яхту довелося відбуксирувати в бік муніципальної рятувальної станції.

На щастя, в результаті прикрої події ніхто не постраждав, обійшлося без загиблих і поранених.

Раніше повідомляли, Росія заявила, що відправила військовий катер на допомогу українському судну: у Міноборони розповіли правду.

Як повідомляв Знай.uа, пілот у реанімації: страшний крах літака після відмови двигуна, приземлився на воду.

Знай.uа писав, на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: ТАТО сидів поруч, але був нетверезим.