Сьогодні, 5 липня, стартував найбільший музичний фестиваль Східної Європи - Atlas Weekend, який проходить щорічно в Києві на ВДНГ. Стало відомо, що російський виконавець і автор хіта "Жить не запретишь" Кангі не зможе не зможе виступити на сцені фестивалю.

Про це повідомив сам артист на сторінці фестивалю Atlas Weekend в соцмережі Instagram.

Так, Кангі розповів, що через проблеми з документами і зі здоров'ям він не зможе приїхати в Україну, щоб виступити на Atlas Weekend.

Артист повинен був виступити 9 липня. Його ім'я з афіші вже прибрали.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мінус один російський артист на Atlas Weekend, і це не Валерій Меладзе😄співак Кангі ("Жить не запретишь") заявив, що не може приїхати в Україну через проблеми з документами і зі здоров'ям. Його ім'я з розкладу на 9 липня вже прибрали. Що стосується бойкоту громадських організацій, то Атлас їх ігнорує, а негативні коменти під постами підчищає 🤷 🏽 ", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Культурна пральня".

Раніше вже на організаторів фестивалю полетіла критика за те, що вони запросили виступати російського співака Валерія Меладзе. Так, виконавець повинен виступити 8 липня, але в коментарях під постом українці почали висловлюватися в його бік пропонувати покликати в Україну ще й виконавців з "чорного списку" . Хоча як відомо, що Меладзе не виступав в окупованому Криму і не отримував заборону на в'їзд в Україну.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль запалить на сцені Atlas Weekend, такої її ще не бачили - " дводенний скандал!" Кароль готує ексклюзивне cyber show

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вєрка Сердючка повернеться на сцену Atlas Weekend, українці не можуть стримати радість: "Це мега!" Вєрка Сердючка порадує українців новим виступом

Також «Знай.иа " писав, що Atlas Weekend не за горами: найяскравіші образи гостей найбільшого музичного фестивалю Європи.