Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе фото російського актора і режисера Володимира Меньшова - артист пішов з життя у вівторок, 5 липня у віці 81 року.

Відомо, що Володимир Валентинович хворів на коронавірус, який був діагностований у нього в Москві 26 червня. Меньшов є режисером таких культових кінокартин, як "Любов і голуби", "Москва сльозам не вірить", "Ширлі-Мирлі", "Заздрість богів" і багатьох інших.

Так, Галкін трепетно вшанував пам'ять Володимира, зізнавшись, що йому дуже складно в декількох рядках описати почуття безповоротної втрати, подякувавши за те, що був у його житті. Також Максим висловив найглибші співчуття родині артиста, доньчці Юлії та дружині Вірі Алентовій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Не стало Володимира Меньшова.

Важко підібрати слова, щоб в декількох рядках описати почуття безповоротної втрати. Особистість, режисер, актор, геній.

Спасибі, що були в нашому житті.

Ваші фільми будуть допомагати нам жити далі. Вічна пам'ять.

Найглибші співчуття родині 🙏 🏻 "