Стало відомо про те, що на 82-му році життя помер радянський і російський актор і режисер Володимир Меньшов. Причиною смерті стали ускладнення викликані коронавірусом.

Про це повідомили в Мосфільмі.

Відомо, що актор заразився коронавірусом 26 червня і переносив інфекцію в легкій формі.

А зараз актриса і донька Меньшова Юлія трепетно попрощалася з батьком кадрами одного з найпопулярніших радянських фільмів - "Любов і голуби".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відповідний пост актриса виставила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Весь. Все... все ... ♪ ", - написала в пості Юлія.

"Юлечка, співчуваю 🙏 😔 світла Пам'ять великій людині🙌", "Юлечка....... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Велика втрата . Співчуваю🙏 ", "Ваш батько геній 🙏 був, є і буде! Юлія, прийміть мої співчуття", " Юля...наші співчуття. Немає слів. Сльози", " Юлечка.... Прийми мої співчуття ... як гірко...", " Юля, прийми найглибші співчуття від усієї нашої родини! Ця втрата для всіх нас🙏", "О, ні. Це той випадок коли не може бути😢 не хочеться вірити! Найулюбленіші фільми Володимира Меньшова", - писали слова співчуття колеги і підписники Юлії.

Нагадаємо, раніше Помер режисер Володимир Меньшов, який отримав "Оскар" за фільм " Москва сльозам не вірить"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помер народний артист СРСР Микола Сліченко: німці розстріляли його батька у Другу світову

Також «Знай.иа " писав, що Помер геніальний сценарист культових фільмів " не горюй!", "Кін-дза-дза!"і" Міміно "Резо Габріадзе:" непоправна втрата"