Для багатьох людей відсутність необхідної кількості грошей стає важким випробуванням. Виявляється, просити про фінансове благополуччя святих цілком допустимо.

Серед безлічі молитов існує молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в грошах. Ця молитва володіє великою силою, а результат з'являється в мінімальні терміни.

Святий Миколай Чудотворець, instagram.com/prav.molitva
Святий Миколай Чудотворець, instagram.com/prav.molitva

Молитва в бідності

О, добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христовому Миколаю! Почуй нас, грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке представництво твоє; виждь нас немічних, звідусіль уловляємих, усякого блага позбавлених й розумом від малодушності помраченных; потщися, угодниче Божий, не оставити нас в греховнем полоні бути, так не будемо в радість нашим ворогом і не помремо в лукавих деяних наших. Моли про нас недостойних Содетеля і Владику, йому ж ти з безкоштовними лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по своїй благості віддасть нам. На твоє бо клопотання уповає, твоїм представництвом хвалимося, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до Пресвятого образу твоєму припадающе, допомоги просимо: визволи нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, і приборкати хвилі пристрастей і бід возстающих на нас та заради святих Тао молитов не обимет нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховної і в тіні странстей наших. Молі, святителю Христовому Миколаю, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і залишення і велику милість, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше Як навчитися чути відповідь Господа на молитву і не сплутати його зі своїми думками: "Бог завжди повинен"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитва, яка вбереже ваш будинок від неприємностей - нічого не страшно

Також «Знай.иа " писав, що Миколи, Іллі чи Павла? Чия ікона стане вашим оберегом по місяцю народження