Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, красуня виставила пікантне відео, показавши, як відпочиває в один з спекотних літніх днів біля басейну, прохолоджуючись у воді і насолоджуючись спекотним сонечком. Зірка приміряла міні-бікіні чорного кольору, а "пляжний" образ доповнила макіяжем з акцентом на очах, створюючи так званий котячий погляд.

Полякова-молодша блиснула стрункою фігурою, нібито наспівуючи пісню The Neighbourhood "Sweater Weather" і запропонувавши придумати аудиторії коментарі до знімка самостійно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Який би ви комент написали сюди ?

І не забудь підписатися на мій тт"

Фолловери не пройшли повз: "Вперше бачу щоб купальник так ідеально сів 😍 шикардос!", "Заберіть у дитини косметичку😂", " Викини підводку для очей або навчися це робити красиво😂"," Шикарна👍👍👍👍👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷", "гарний купальник і красива ти😍","крашиха🥰".