Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливе фото.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила знімок з романічної фотосесії, позуючи верхи на чорному коні серед зеленого лісу. Зірка приміряла розкішну довгу сукню яскраво-червоного кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, розпустивши світле волосся.

Артистка покрасувалася стрункою фігурою і зізналася, що просто обожнює коней, адже ті буквально дарують їй крила.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Caii ne dau aripile ce ne lipsesc…🕊

(Коні дають нам крила, яких нам не вистачає...🕊)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Людмилу компліментами: "Краса і захоплення ❤️❤️❤️😍🔥🔥", "дуже красиво😍😍😍😍😍💜💜💜💜💜", "як із замку втекли❤️❤️❤️", " ви дуже крута і дуже красива❤️❤️😻 💕", "це просто красиво!!! Чудова жінка!!!! Захоплення і радість в душі, коли дивишся на вас!!!❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Казка в реальності😍".