Український футболіст і захисник, півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко між тренувань і матчів періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Наша збірна, в якій Олександр бере участь, завершила участь у нинішньому чемпіонаті Європи, програвши Англії з рахунком 0:4 в 1/4 фіналу. Згодом гравці повернулися додому, де їх чекали сотні громадян, щоб подякувати за тимчасову казку та отримані емоції.

Збірна України, кадр з відео: YouTube
Збірна України, кадр з відео: YouTube

Як раніше заявляв президент, на поле виходили не 11 гравців, а 40 мільйонів українців. Команда Андрія Шевченка отримала величезну підтримку з боку зірок шоу-бізнесу, чиновників і простих громадян. А зараз Олександр Зінченко написав публікацію на цей рахунок.

"Впевнений, що з такою підтримкою і командним духом нам під силу все! Спасибі за віру і за те, що були поруч з нами в моменти злетів і падінь. Бачачи вашу радість і емоції після перемог на кожному куточку країни, Європи та світу, розумієш заради чого ти граєш! Спасибі, Україно! 🇺🇦", - пише гравець нашої збірної в публікації.

Олександр Зінченко, скріншот: YouTube
Олександр Зінченко, скріншот: YouTube

"Герої🔥🔥🔥", "Все одно ви кращі❤️", "I ви також молодці, спасибі за подаровані емоції, саме класне євро за всі наші роки)", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, зустріли, як героїв: збірна України на чолі з Шевченком повернулася після Євро-2020

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "Ви довели"

Знай.ua писав, маленький синочок Романа Яремчука мило зустрів тата після Євро-2020: "Дай цем"