Українці поскаржилися на купе поїзда Укрзалізниці.

У телеграм-порталі Х***ий Харків була опублікована фотографія з поїзда Бахмут-Львів. На фото відео, як верхня полиця одного з купе була обплутана ременями, немов павутиною. Передплатник іронічно назвав все це БДСМ-купе.

"Так виглядає БДСМ-купе поїзда Бахмут-Львів, з х***ого квитки недорогі, а сама поїздка буде незабутньою!",- повідомляє він.

Відзначимо, що передплатники телеграм-каналу більшою мірою розкритикували автора поста, зазначивши що ці ремені допомагають людині на верхній полиці не впасти і не отримати травму.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

це місяць тому, якесь бухе тіло, злетіло з верхньої полиці і розбилося там прямо в купе на смерть! Ось уже місяць як ремені безпеки в дії!!!"; "Краще не знати як буде виглядати голова пасажира, при падінні з верхньої полиці, якщо поїзд застосувати екстрене гальмування, а цих ременів не буде"; "А ви що хіба не читали? Був смертельний випадок, п'яний чувак злетів з другого поверху і зламав шию, Дружина на ранок знайшла мертвого чоловіка. Нормально нехай краще так
, - кажуть вони.