4 липня 2021 року, в неділю, в українській столиці, в районі Подільської набережної були помічені два молодих хлопця, які вирішили залізти на верхівку пішохідного мосту.

Один з них знаходився в статичній безпеці, а другий вирішив влаштувати "небезпечний" номер, опинившись на вершині разом з самокатом. Перший українець знімав те, що відбувається на відео, поки другий їздив по верхній вузькій Балці, яка розташовується на висоті приблизно в 60 метрів.

Українці-екстримали, скріншот: Telegram
Українці-екстримали, скріншот: Telegram

Користувачі інтернету, де було опубліковано це відео, не оцінили жесту хлопців, спрямованого, ймовірно, на підвищення популярності. Нагадуємо, що висота пішохідного мосту становить 26 метрів над рівнем Дніпра, а висота пілона додає ще 32 метри.

Українці-екстримали, скріншот: Telegram
Українці-екстримали, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У 2017 з цієї самої балки 16-річний зірвався і загинув...", "Ну до води 20, до моста ближче...", "Так він живий? хлопець пройшов природний відбір", "я дивився відос, і все думав, що навернеться", "виконано професіоналами", "А потім — надішліть на картку, хто скільки може, ви ж теж можете опинитися в такій ситуації. А ось і ні, ну немає ж)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, киянин на сноуборді осідлав тролейбус: на роботу - з вітерцем

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві малолітні зацепери отримали жорсткий урок, більше в тому "місці" нічого не заграє: відео

Знай.ua писав, Чорнобиль манить: у зоні відчуження затримали байкерів-екстремалів, - прощайте, залізні коні