Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

1 липня 2021 року в Cuba Camp пройшов її сольний концерт, на який виконавиця запрошувала українців, пропонуючи побачити сексуальність і несподівані фрагменти шоу. З того моменту пройшов майже тиждень, проте на акаунті Насті продовжують з'являтися різні моменти минулого музичного заходу.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

На превью до нового відео, опублікованому і зібраному з фрагментів концерту, Настя Каменських стоїть до слухачів разом з іншими дівчатами попою.

"Нам з вами було офігенно на @cuba_camp🔥 а сьогодні зустрічаємося на @atlasweekend 🤩 ❤ ️ _ _ _ _ спасибі моїй неймовірній команді музикантів і балету! З вами божественно!",- пише співачка в публікації.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
"Ескорт бл*", "😍😍😍 було жарко🔥🤤", "😍😍😍", "Я мільйонер, у мене сьогодні днюха, кому на честь свята баблішка підкинути!!!!??", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських закип'ятила серця чоловіків зігнутою ніжкою і жовтою накидкою: "Тільки не худни..."

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Мішель Андраде в купальнику і кросівках вирушила на пляж: "Обійняти б…"

Знай.ua писав, Настя Каменських у спокусливій червоній сукні влаштувала запальні танці без Потапа: "Незабутньо"