Святослав Вакарчук анонсував концерт у Києві. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На його Instagram-сторінку підписано 89,9 тисяч вірних фанатів, які активно коментують і лайкають його пости.

Нещодавно Вакарчук разом з іншими представниками групи "Океан Ельзи" опублікував відео в сторіз своїй офіційній Instagram-сторінці, на якому запросив своїх шанувальників на фестиваль Atlas Weekend, де виступить його колектив.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Всім привіт, це Океан Ельзи і неможливо висловити всю радість від того, що скоро в п'ятницю 9 липня ми з вами Побачимося на великій сцені фестивалю Atlas Weekend. Приходьте, буде гаряче, буде голосно, буде круто, буде все по-нашому", - розповів він.

Нагадавши, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи " звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал " Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також" Знай " писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню