Стало відомо про те, що популярний артист, а також депутат Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною. Вони прожили разом 20 років.

Про розставання з Лялею Фонарьовою він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що досить дивно, артист не звик ділитися подробицями з особистого життя з громадськістю.

Ось такою новиною приголомшив співак і фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук шанувальників суботнім днем.

Святослав Вакарчук , скріншот із відео
Святослав Вакарчук , скріншот із відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як зізнався чоловік у своєму пості, сталося так, що через двадцять років насиченого і щасливого життя в шлюбі, вони з Лялею прийняли рішення розійтися. Про подробиці розриву він вирішив не повідомляти шанувальникам.

"Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад 20 років, що ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу дочку Діану. Вдячний за все " - сказано в повідомленні під постом.

При цьому, Святослав Вакарчук зазначив, що на розлученні життя не закінчується, а навпаки, і сподівається, що ще буде безліч щасливих моментів.

В кінці, чоловік запитав журналістів і фанатів утриматися, і не ставити питань стосовно цієї теми, адже, він все одно ні про що не розповість.

Разом була пара 20 років, але одружилися, судячи з чуток, тільки в 2015. Сам артист не любить говорити про це. У Лялі від попереднього шлюбу є дочка Діана, з якою Святослав знайшов спільну мову, і взяв її на роботу в свою команду.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Святослав Вакарчук похвалився талановитою донькою після концерту: "це її заслуга"

Також " Знай.ІА " писав, що Вакарчук зробив це з Alyona Alyona, такої пари ніхто уявити не міг: міцно обійняла за голову