Відомий російський виконавець Валерій Меладзе, який днями має виступити на одному з українських фестивалів, вперше за тривалий час дав відверте інтерв'ю.

Новий ролик з довгою розмовою з'явився на YouTube каналі Ксенії Собчак, яка, як відомо, в кишеню за словом не полізе. Вона дізналася у артиста його думку про звинувачення брата в домаганнях, а також про те, як зав'язалися його стосунки з Альбіною Джанабаєвої.

Як зізнається сам чоловік, шлюб з колишньою дружиною пішов по швах досить давно, однак, вони продовжували жити разом, нібито нічого і не відбувається. В цей час у нього вже зав'язався роман з солісткою групи "ВІА гра", і через деякий час вона від нього завагітніла. Колишня дружина ні про що не підозрювала, і навіть привітала жінку з поповненням.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сам Валерій Меладзе говорить про те, що з Іриною він пройшов незабутній шлях, і було не тільки нещастя, але і багато чого прекрасного.

"Був період, коли нам було разом добре і було розуміння. Потім це почало ламатися. Хтось зараз думає, що я виправдовуюся. Але у нас дещо раніше почали ламатися стосунки з нею, ніж я зустрів Альбіну" - розповідає чоловік.

Сама ж Альбіна Джанабаєва зізналася, що ставила чоловікові ультиматум, так як їй набридло жити в якості коханки, і тоді Валерій Меладзе розлучився.

Також, Альбіні було досить боляче читати про те, що вона зруйнувала шлюб подружившись з дружиною артиста, і після даного висловлювання їй ніби стало легше.

При цьому, співачка зазначила, що не знає, як би пережила цю ситуацію, якби вона сталася в даний момент, так як вона близько сприймає все до серця.

Нагадаємо, кохана Меладзе Джанабаєва похвалилася гігантським кільцем - 63 кілограми золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва заговорила про вислизає молодості: "не залишається і сліду".

Також портал Знай.uа писав, що екс-солістка "ВІА Гри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує