На Камчатці зник пасажирський літак - на борту перебувало понад 22 пасажирів, зараз ведуться активні пошуки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, стало відомо, що на Камчатці літак Ан-26 з пасажирами на борту не вийшов вчасно на зв'язок. За попередніми даними, на борту літака знаходяться 22 пасажири, в тому числі одна дитина, і 6 членів екіпажу.

Фото: Рифмы и Панчи
Фото: Рифмы и Панчи

Зазначимо, що літак слідував за маршрутом Петропавловськ-Камчатський (аеропорт Єлізово) - аеропорт Міський округ "селище Палана". На пошуки літака з Петропавловська-Камчатського і селища Оссора вилетіли рятувальники регіональної пошуково-рятувальної бази. Висунулися на пошуки рятувальники місцевої філії пошуково-рятувального загону Камчатського главку МНС.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"На готовності вилетіти на пошуки вертольоти Ми-8 МНС знаходяться оперативна група Головного управління МНС по регіону, рятувальники пошуково-рятувального загону МНС Росії по Камчатському краю, особовий склад спеціалізованої пожежно-рятувальної частини, а також медики регіонального центру медицини катастроф", - повідомляє пресслужба Головного управління МНС Росії по Камчатському краю.

У мережі з'явилося перше фото з місця аварії Ан-26 на Камчатці. За попередньою інформацією літак врізався в скелю на висоті в 230 метрів. Екстрені служби повідомляють, що від удару його розірвало на дві частини і почалася пожежа.

Фото з телеграм-каналу Mash
Фото з телеграм-каналу Mash

Зараз розглядатимуться кілька версій катастрофи: погані погодні умови, технічні несправності повітряного судна або помилка пілотування.

Раніше повідомляли, Росія заявила, що відправила військовий катер на допомогу українському судну: у Міноборони розповіли правду.

Як повідомляв Знай.uа , пілот у реанімації: жахлива аварія літака після відмови двигуна, приземлився на воду.

Знай.uа писати, на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: ТАТО сидів поруч, але був нетверезий.