Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, показавши, як проводить спекотні літні дні, борозняючи сині води на білосніжній яхті.

Так, артистка розпустила довге світле волосся і приміряла чорне облягаюче монокіні, захоплюючись навколишньою природою. При цьому зірка зазначила, що вважає літо маленьким життям і покрасувалася стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами.

Варто відзначити, що 39-річна виконавиця наполегливо стежить за своїм тілом: Віра якомога частіше вдається до активних фізичних навантажень, стежить за раціоном, вибираючи лише свіжі продукти і звертаючи увагу на порції, відмовилася від цукру, фастфуду, газованих напоїв і соусів, а також скоротила споживання борошняних виробів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Літо - маленьке життя..

💙"

Фолловери не пройшли повз: "VERA - еталон жіночності і краси 💯 ❤️❤️❤️", "красива прекрасна❤️❤️❤ ️ фігура🔥 🔥 🔥", " красуня-стройняшка 🔥 яка краса!😍 🙈 Віра і море - ідеальне поєднання❤❤❤", "чорний колір завжди виглядає ефектно👌 🏻".