Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Юна знаменитість виставила зворушливий чорно-білий кадр, позуючи з мамою Іриною Горовою на baby-shower дизайнерки ювелірних прикрас Валерії Гуземи, яка разом з коханим чекає на первістка.

Так, зірка приміряла білосніжну лляну сукню з глибоким декольте, ніжно посміхаючись на камеру і демонструючи струнку фігуру, а також татуювання на лівій руці.

Наташа порадила аудиторії не гнатися за ідеальною картинкою з соціальних мереж, а будувати власне життя самостійно. За словами дівчини, раніше популярні блогери могли ввести її в депресивний стан.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"▪️Я напишу про те, що я стала цінувати і прислухатися до людей навколо.

▪️Стала уважніше ставитися до людей зі сфери бізнесу...

▪️Орієнтуюся на реальних людей та їхні вчинки.

▪️Як приклад - люди зі спортзалу, я дивлюся на те, як вони працюють там, а не на ідеальні фотки дівчаток із залу (хоча сама грішу фотками, тому ділилася з вами відео-тренуваннями)

▪️ Щодо відносин - дивлюся на вчинки, а не на красиві і милі пости в Instagram. Особливо я відчула це в неділю, як же красиво було на baby-shower. Як же важливі дії, а не просто слова, ах 🤍"