Відомий український шоумен, якого багато хто знає як ведучого шоу "Холостяк", Григорій Решетник дав відверте інтерв'ю, де розповів про схожість з футболістом Кріштіану Роналду.

Про це стало відомо завдяки репортажу, який опублікований на YouTube каналі Факти ICTV.

Григорій Решетник з сином, фото з Instagram
Григорій Решетник з сином, фото з Instagram

Справа в тому, що Григорій Решетник порадив інтерв'юеру книгу про популярного футболіста, адже, в Роналду він бачив себе. Маленький хлопчик з невеликого містечка, який бігав в дитинстві з друзями по двору і розбивав коліна.

Сам Кріштіану каже, що головне - віра в себе, і тоді все вийде, і можна домогтися всіх вершин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Криштіану Роналду, кадр з матчу
Криштіану Роналду, кадр з матчу

Зараз футболіста багато хто називає зарозумілим, кажуть, що він дивиться на всіх зверхньо, але, йому вдалося пройти цей шлях, від звичайного сільського хлопця до кращого футболіста світу.

Після школи Григорій Решетник планував займатися творчістю, і вступити до театрального університету, однак, батьки, по всій видимості, не хотіли його відпускати, і відправили вчитися на фінансиста.

Гриша Решетник, скріншот: YouTube
Гриша Решетник, скріншот: YouTube

До свого першого серйозного успіху шоумен йшов цілих 15 років, але, це його ні краплі не засмучує, навпаки, він пишається собою.

"Ми боїмося постійно перемог, нам здається, що прийде Божа кара. І нас не вчать завжди бути успішним, тому що ми дуже довго існували і були такими як всі" - розповів ведучий "Холостяка".

Нагадаємо, зірка " Холостяка" Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огневич: "Час любові"

Як повідомляв Знай.uа зірка " Холостяка" Григорій Решетник згадав сумне минуле: "Буду кабелю тягати"

Також Знай.uа писав, чоловікам на замітку: "Холостячка" Злата Огневич розсекретила, як домогтися її любові