Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка в один з спекотних літніх днів виставила кумедне відео, танцюючи під власний хіт "Красное вино" з однойменного свіжого альбому.

Зірка позувала на задньому дворі їх з чоловіком Потапом заміського будинку, стоячи на галявині і насолоджуючись шоколадним ескімо на паличці. При цьому виконавиця приміряла зручне вбрання, що складається з широких шортів і сірої футболки-оверсайз з рожевим принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем.

@nkofficial

в любой неловкой ситуации - танцуй 💃 #ятанцуютысмотри

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
♬ Я танцую ты смотри - NK

Настя охолоджувалася своїм дессертом, поки той в якийсь момент не підтанув і впав на землю. Сама ж Каменських вирішила нібито зробити вигляд, що нічого не сталося і продовжила запально рухатися на камеру, незважаючи на незручну ситуацію.

"у будь - якій незручній ситуації - танцюй 💃"

tiktok.com/@nkofficial