Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Артист розмістив фото в брутальному образі за кермом великого потужного байка, із зачохленою гітарою на спині. У кадрі присутня вся байкерська атрибутика – шкіряна косуха, захисний шолом і зухвала посмішка на обличчі.

Віктор прокоментував фото дуже лаконічно і патріотично.

"Слава Україні!"- написав український музикант.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що 14 червня Віктор Павлік став батьком сина Михайла. 13 червня його дружина, Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже наступного дня вирушила народжувати в київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік заговорив про пологи Каті Репяхової: "Люблю вас". Артист подякував медперсоналу за добре пройдені пологи його молодої дружини.

Нагадаємо, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.