Популярна українська телеведуча, блогерка і громадська діячка Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проєктом "Іспит на відкритість", показала чергові кадри з сімейного відпочинку.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 1,5 мільйона читачів, Маша Єфросиніна, яка ретельно слідкує за своєю фігурою та зовнішнім виглядом, виклала фотографію свого досить скромного сніданку.

На фото - кілька шматочків сиру, авокадо, батончик і два смажених яйця. "Сила волі плюс характер", - написала телеведуча в описі до фотографії.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Крім того, Маша Єфросиніна заінтригувала новим інтерв'ю з відомим українським модельєром Андре Таном, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною А також показала гумову іграшку свого сина, підписавши новий пост з гумором.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Перша надувна любов мого сина! І, сподіваюся, остання:) Хоча запевняє, що я набагато красивіше цієї рожевої качки! Зізнання сина, знаєте! 😉", - поділилася телеведуча. Маша Єфросиніна

Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, схудлу Машу Єфросиніну не впізнали фанати: "На себе не схожа". Маша Єфросиніна здивувала виглядом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким". Ведуча розповіла про нову безкоштовну онлайн-платформу для жінок, які зіткнулися з насильством у сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, телеведуча Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "В хмарах". Маша Єфросиніна позує в несподіваному образі