Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників відео, на якому висловила свою думку про скандал між артистом Mеlovin і телеканалом М1.

Оля Цибульська підтримала рішення музичного телеканалу М1, який вирізав з ефіру фрагмент дій українського співака Mеlovin (справжнє ім'я – Бочаров Костянтин) на музичному фестивалі Atlas Weekend, а саме – поцілунок з чоловіком на сцені.

Після того, як М1 не показали камінг-аут Melovin, dиконавець на особистій сторінці в інстаграмі опублікував повідомлення, де розповів, що його офіційний камінг-аут, який стався зі сцени, вирізали з прямого ефіру.

Оля Цибульська заявила, що телеканал сам вирішує, коли пускати рекламу на своїй трансляції, а співакові варто було попередити режисера прямого ефіру про свій перфоменс.

"Melovin був на Євробаченні і, напевно, знає, щоб родзинка, яку ти придумав для виступу, добре спрацювала, необхідно повідомити про це режисерові прямого ефіру. Тоді оператор зможе зняти все і донести до глядачів", - висловилася Оля, підкресливши, що сама виступає за всі прояви любові і підтримує в цьому інших.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Оля Цибульська релакснула з голою п'ятою точкою, шанувальники не оцінили: "Ніби нею співаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська розповіла, що потрібно робити в ліжку і ресторані: "Тебе бісить..."

Також портал Знай.uа писав, що Цибульська порадила Аліні Гросу придивитися до Полякової: "У шоу-бізнесі не дасть дорогу".