Дзідзьо присвятив народній артистці Аді Роговцевій. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує радувати своїх фанатів і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

6 червня ним був опублікований пост, на якому він стоїть поруч з відомою артисткою Адою Роговцевою. Під фотографією з'явився підпис вірша, в якому є справжні зізнання любові. У вірші маються такі чуттєві слова.

Хто ж так красиво придумавши, Сценарій закрутивши, Щоб ти мене, а я тобі Назавжди полюбивши.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники активно почали коментувати пост, бажаючи найкращого для Ади Роговцевої.

Многая літа Вам пані пекла!"; "Красива жінка, справжня !!! Чудова, талановита актриса! В очах добро і людяність. Здоров'я я Вам, пані Ада і багато-багато літа"; " прекрасна жінка, актриса, людина
, - повідомили вони.

Нагадаємо, раніше Дзідзьо на задньому сидінні з прекрасною блондинкою втілив давню мрію: "життя чекав..."

Як повідомляє портал "Знай.uа" Дзідзьо несамовито підтримав українську збірну перед поєдинком зі Швецією на Євро-2020

Також "Знай.ua" писав, що Дзідзьо після розлучення зі Slavia опинився в обіймах учасниці "Танців з зірками" Холоденко: "ти прекрасна"