Олександр Пономарьов порадував шанувальників фотографією з сином. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак Олександр Пономарьов має чимало шанувальників. Тому він із задоволенням радує їх новими фотографіями або цікавими моментами з життя в своєму Instagram. За його постами стежить сто тридцять вісім тисяч передплатників.

Нещодавно він опублікував фотографію в компанії зі своїм сином. На знімку Пономарьов старший і молодший сидять за столом в приміщенні і їдять борщ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Без борщу з салом ми витримали 10 днів! А сьогодні вже не витримали!
, - повідомив він.

Користувачі Instagram почали активно коментувати його пост.

Гарного і приємного вечора! Приємного тобі апетиту! 🍲 👍 ❤ ️ "; "Справжні Українці !!! Приємного апетиту і гарного вечора вам!!; "Борщ наше все"; "смачного"; "Ого! 🔥А в Грузії і борщ готують?
, - розповіли вони.

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "за хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Любіть, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "а де Цибульська?"