Російська співачка, телеведуча, актриса і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Цього разу артистка опублікувала уривок з інтерв'ю Валерія Меладзе у Ксенії Собчак. У ролику він розповідає про цінності щасливого сімейного життя, але зовсім недавно, в цьому ж інтерв'ю він образив відому українську співачку Олю Полякову, назвавши її фріком.

"Не шукайте недоліків в інших, вони у кожного знайдуться... відкривайте в людях нове і важливе, що зробить краще вас ❤️", - прокоментувала відео Альбіна Джанабаєва.

"Навіщо було ображати Полякову - взагалі не зрозуміло️️", "Класно Полякова йому ответочку зробила!", "Інтерв'ю просто жахливе 🤢 Одне суцільне лицемірство", - пригадали користувачі соцмережі гучний скандал в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що кохана Меладзе Джанабаєва похвалилася гігантським кільцем - 63 кілограми золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, 41-річна екс-віагрянка Джанабаєва заговорила про вислизає молодості: "Не залишається і сліду".

Також портал Знай.uа писав, що екс-солістка "ВІА Гри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує