Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу 36-річний блогер і молодий батько поділився фотографією з відпочинку, на якій позує з відомим хореографом –Владом Ямою.

"Зустрілися удвох з Владом камінг-аут Melovin. Про результати переговорів розповімо пізніше", - інтригуюче заявив Анатолій.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Головне щоб у вас без цього ауту закінчилися переговори 😂", "Тільки не цілуйтеся 😂", "А ви поцілуєтеся в кінці?",- жартують користувачі соцережі в коментарях.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово". Телеведучий дав інтерв'ю, в якому розповів про спільну відпустку з Оленою Зеленською і дружбу зі Світланою Лободою.

Нагадаємо, що майбутній тато Анатоліч начепив треуголку і втік до лісу: чи то Джек Горобець, чи то Наполеон.

Як повідомляв Знай.uа, "Вибір кожного": ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч заговорив про шлюб без дітей, вагітна дружина присіла біля вікна.

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч переплутав власних дочок перед пологами дружини: як близнючки.