З сусідньої Польщі, яку так сильно люблять українські заробітчани, прийшли тривожні новини. Так, у містечку Білосток жорстоко вбили громадянина України. Також відомо, що у скоєнні злочину підозрюють іншого українця.

Про це стало відомо завдяки повідомленню польського видання Kurier Poranny.

Інцидент в Білостоці, фото: poranny.pl
Інцидент в Білостоці, фото: poranny.pl

За інформацією журналістів, між чоловіками сталася суперечка про приналежність окупованого Криму.

Повідомляється, що група іноземців приїхала до Польщі для роботи в будівельній компанії і проживали в будинку в Білостоці. За словами сусідів, раніше проблем з ними не виникало. До 2 липня - ввечері цього дня місцева поліція отримала повідомлення про знайдений у будинку труп 48-річного українця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За попередніми даними, він помер в результаті ножових поранень. На той момент в будинку знаходилися ще двоє білорусів. Правоохоронці почали пошуки четвертого мешканця, якого запідозрили у вбивстві - з місця події він зник. Незабаром його затримали в кущах біля будинку, він був п'яний.

У поліції розповіли, що спочатку було затримано білорусів, проте після допиту і встановлення інших деталей їх звільнили.

"У неділю 41-річному громадянину України було пред'явлено звинувачення у скоєнні вбивства", - розповів журналістам місцевий прокурор.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 25 років, можливо навіть довічне ув'язнення. Свою провину він не визнає, свідчення давати відмовляється і каже, що не пам'ятає подію, оскільки був п'яний. На його одязі виявили плями крові. За даними ЗМІ, підозрюваний приїхав до Білостока нещодавно. Покійний українець повинен був влаштувати його на роботу.

Раніше повідомляли, у Києві обрушився черговий міст і впав просто на "Газель".

Як повідомляв Знай.uа, більше половини українців не збираються їхати на відпочинок: навіть Кирилівку не подужають.

Знай.uа писав, у Львові після грози загинув підліток, вдарило струмом - медики були безсилі.