Батько 24-річного Артема Довбика, який став героєм матчу Україна – Швеція на Євро-2020 радіє та пишається своїм сином. Чоловік зізнався, що від радості та гордості через забитий м'яч сина вони з мамою стрибали від радості та плакали немов діти.
Олександр Довбик розповів про те, як його син обрав кар’єру футболіста, передає "Факти ICTV".

Сергій Ковалевич, скріншот із відео
Сергій Ковалевич, скріншот із відео

"Сергій Миколайович Ковалевич одразу сказав, що з нього вийде футболіст, ще коли він був шкетом. Він спочатку пішов на бокс, напевно в нього там не вийшло або дали раз у ніс та пішов на футбол. Він хотів цього, а ми тільки підтримали.

Колишній тренер футболіста збірної України Артема Довбика Сергій Ковалевич розповів, що хлопець займався у черкаській спортшколі з семи років і завжди старався.

"Приємно, що він не єдиний, хто тут виріс. Тут багато футболістів виросло. Хочу сказати, що не завжди умови вирішують, деколи вирішують талант дитини в першу чергу та професіоналізм тренера, і вдача", - каже Сергій Ковалевич.

Наставник вважає, що молодий нападник має ще більше працювати на тренуваннях і реалізовувати свої моменти під час гри, адже його талант поки не повністю розкритий.

"Я б хотів би, щоб він вийшов раніше на поле. Я був впевнений, що якщо Андрій Миколайович зробить цей крок, то він точно не помилиться. Тому що з тих часів, коли Артем займався тут, потім він пішов у професійний спорт, далі він грав у Європі, було зрозуміло, що у нього рівень майстерності буде зростати з кожним роком, тому що завдатки дуже міцні. Він ще навіть на сьогодні не розкрився на повний свій потенціал. Я думаю, що відсотків на 50 на 60", - каже він.

Колишній тренер Довбика побажав футболісту успіхів, адже він дуже талановитий спортсмен.

Нагадаємо, щоНіцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі.

Як повідомляв портал "Знай", Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Також " Знай" писав, перший гол! Зінченко розстріляв ворота Швеції-Україна, вперед. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи