Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий знімок зі святкування Івана Купала з 6 по 7 липня, відправившись на Верховину Івано-Франківської області, яку сам шоумен не раз називав своїм місцем сили.

Так, артист приміряв етнічний гуцульський костюм і почав водити масштабний хоровод з місцевими жителями навколо високої і гарячої ватри.

Дмитро зазначив, що в цю особливу ніч дуже хоче передати своїй аудиторії енергію Карпат, а також побажав шанувальникам любові.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Івана Купала.

Святкова, магічна, особлива ніч!

Передаю вам енергію Карпатських гір!

І бажаю любові)"

Фолловери не пройшли повз, захоплюючись неймовірними пейзажами і вітаючи Дмитра у відповідь: "як же позитивно !!!!!!!", "Спасибі ☺️ Вам у відповідь, посилаю промені добра🙌", "Спасибі 🔥❤️ Хочеться якось під час святкування Івана Купала приїхати в Карпати 👏", "Здорово❤️", "Атмосфера вогонь просто 🔥🔥🔥", "Вав дуже файно 😍🔥".