Президента Гаїті цієї ночі вбили у власному будинку.

Про це повідомляє "LIFE SHOT".
Так, стало відомо, що президента Гаїті (країна в Карибському морі) Жовенеля Моіза вбили цієї ночі. На даний момент невідомо хто ж причетний до цього злочину.

Жовенель Моиз

Повідомляється, що зловмисники серед ночі пробралися в будинок президента. Відомо, що Жовенель Моіз через масу отриманих поранень помер на місці події. Дружина президента поранена. Лікарі надали їй медичну допомогу.
На даний момент місцева поліція намагається встановити особи і мотиви нападників. Варто відзначити, що на момент смерті Моізу було 53 роки. Він керував країною з 2017-го. Варто нагадати, що цього року в Гаїті по всій країні пройшли масові протести.

Нагадаємо, раніше жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичні ЗМІ публікують страшні подробиці вбивства матір'ю з Києва двох своїх малолітніх дітей. Повідомляється, що це створіння без душі і серця перед тим, як втопити малюків, повело їх в піцерію і нагодувало.

Такаож "Знай.ua" писав, що київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей в одному з районів Києва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще