Стало відомо про те, в яких умовах доводиться літати українцям. Що відбувається на борту літаків, які літають внутрішніми рейсами.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу Pavlovsky News, куди і надіслав всю інформацію передплатник з усіма доказами.

Як виявилося, на борту пасажирів чекали зламані крісла і дірки на стелі. Летіти в такому літаку не те що страшно, а можливо навіть небезпечно.

Таке побачили пасажири рейсу авіакомпанії Мотор Січ, який летів з курортної Одеси в київський аеропорт Жуляни.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Зламані крісла і дірки в стелі літака – таке побачили пасажири рейсу авіакомпанії "Мотор Січ" з Одеси в столичний аеропорт Жуляни. За квиток віддали 1700 грн" - сказано в повідомленні Telegram-канал.

Скандал з літаком, фото: скріншот
Скандал з літаком, фото: скріншот

Пасажири неодноразово відзначили, що умови перевезення такі ж, як і в звичайних маршрутках, однак, ціна на квиток в кілька разів вище.

На фотографіях і роликах, які з'явилися в мережі, видно, що одне з крісел і зовсім було зламано, адже воно нахилилося.

На щастя, воно було вільне, інакше, комусь із "щасливчиків" довелося б кілька годин провести в не комфортних умовах.

Ця ситуація вкрай насторожила пасажирів.

"З Одеси в Мілан-8 євро)";

"Укрзалізниця, тільки в небі";

"Вау😂";

"Не ну а навіщо ремонтувати за планом. Літає ж і нормально, ось коли один впаде, тоді все перевіримо, а зараз потрібно пиляти поки дають" - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Раніше повідомляли, Росія заявила, що відправила військовий катер на допомогу українському судну: у Міноборони розповіли правду.

Як повідомляв Знай.uа, пілот у реанімації: страшний крах літака після відмови двигуна, приземлився на воду.

Знай.uа писав, на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: ТАТО сидів поруч, але був нетверезим.