Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік знаменитості, шоумен і актор Юрій Горбунов виставив серію кумедних кадрів, позуючи на даху їх з коханою заміського будинку і показуючи ділянку з висока.

Так, артист зазначив, що хорошому господареві іноді доводиться побувати і на будинку, але зовсім не тому, що хочеться оглянути свої володіння. Юрій приміряв широкі шорти і футболку-оверсайз чорного кольору, жартівливо порівнявши себе з Карлсоном.

Варто відзначити, що Осадча і Горбунов чекають на поповнення в родині - Катерина стане мамою втретє, а Юрій - вдруге.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Господар у домі,має іноді побувати і на домі😍!!

(по слідах Карлсона😇)"

Фолловери не пройшли повз, почали коментувати публікацію і жартувати: "а хто фоткав? Сподіваємося не Катюша😂", " а шо в мішечку??", "А що Юрчик😢 капає, чи загаряти 😂", " Літній Санта?", "Ви класний", " а хто ж іотографував тоді?!", "Ви молодець😍", " Карлсон😂"," Юрааа🔥","ви господар на всі часи🔥 😍".