Колишня дружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia (Ярослава Притула) частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи на заході на честь Дня Національної поліції України та 100-річчя академії внутрішніх справ 4 липня.

Так, артистка приміряла для виступу на сцені яскраво-червону сукню з кліпу на пісню "Я тобі не мамка", блиснувши стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами.

При цьому поруч із зіркою позував чоловік у вбранні чорного кольору і з широким капелюхом - ним виявився танцюрист і хореограф Євген Пушкар, який танцював з виконавицею під її пісню "50 відтінків".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"День Національної поліції України та 100-річчя Національної академії внутрішніх справ"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Славця,ти-найкрутіша.Цибулярі до тебе,як до неба🔥", "Наша звезда!!!! Славия, жги!!! Пусть все получится🙏🙏🙏!!!", "Вона не просто дівчина а дівчина з прекрасним голосом а не фанера як більшість на нашій сцені.Слава ти молодець так тримати а решта нехай заздрять мовчки😉", "Красуня.Вам потрібен гідний чоловік!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.