Прокляттям вважають будь-яку форму вираження негативного побажання на будь-чию адресу, без застосування будь-яких спеціальних ритуалів. Найчастіше, прокляття висловлюють подумки або словесно.

Вважається, що основними ознаками накладеного прокляття є психічний та емоційний розлад; спадкові хвороби, рецидиви, проблеми постановки діагнозу; безпліддя, викидні, гормональні проблеми; проблеми в сім’ї, скандали, розрив відносин; постійні невдачі й неприємності; бідність.

Віряни знають, що великим гріхом є звернення до ворожок, магів, знахарів і цілителів. У цьому випадку найсильнішим інструментом є молитва, яка здатна створити сильний захист. Як зняти родове прокляття за допомогою молитви пише "Затишок".

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Молитви для зняття прокляття:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я, раб Божий (власне ім’я), закликаю всіх ангелів Божих і всі Світлі Божественні сили собі на допомогу. Нехай вони допоможуть мені позбутися від прокляття недруга мого. Якщо я коли-небудь використав прокляття, то відмовляюся від них в цю хвилину. Я визнаю свою помилку, і каюсь у скоєному. Я вірою своєю і сильним Божественним вогнем знищую все прокляття з минулого, сьогодення і майбутнього. Я за допомогою Вищих Небесних Сил волею своєю забороняю використовувати власні прокляття в темних справах відтепер і назавжди. Власні прокляття я позбавляю енергії й спалюю їх, назавжди знищую їх. (3 рази).

Нехай Світло Божественне наповнить душі всіх людей, яким я посилав прокляття. Я звільняю всіх людей від проклять і сам звільняюся від них. Я бажаю всім людям щастя і добра. Всіх, кому раніше я посилав прокльони, я благословляю. Посилаю їм божественні промені доброти й щастя, любові й радості, здоров’я і процвітання, миру і добробуту. Вкладаю у своє побажання всю свою життєву енергію. Нехай сили світлі затріумфують на землі! (3 рази).

Нехай віра моя і слова досягнуть найдальших глибин Всесвіту! Нехай мої слова будуть почуті всіма істотами. Нехай почують мої слова всі ангели й сам Всевишній Творець! Нехай стануть вони моїми свідками!

Я волею своєї позбавляю думки свої й проклинаю слова будь-якої негативної енергії. Вони нікому не зможуть зашкодити й нічого не зможуть зруйнувати. Думки мої не принесуть ніякої шкоди.

Звертаюся я до Темних Сил і забороняю їм використовувати мої негативні думки для темних, недобрих справ! Якщо послухаєтесь мене, то нехай спалить вас Божественне Світло! (3 рази).

Нехай всі мої слова відтепер і назавжди наповнюються сильним Божественним світлом. Нехай вони приносять у світ добро і радість, любов і здоров’я, мудрість і процвітання. (3 рази)".

Молитва, фото gettyimages
Молитва, фото gettyimages

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав, що відбувається у Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися". Андрій Шевченко показав підготовку української збірної перед матчем з Англією

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські козаки встигли "обіграти" Англію на Євро-2020 ще до матчу: "З перемогою, друзі!". Футбольна збірна України зіграє матч 1/4 фіналу Євро-2020 проти команди Англії

Також "Знай.ua" писав, Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1 - найяскравіші моменти матчу. Україна перемогла Швецію в 1/8 фіналу чемпіонату Європи