Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи й у вівторок 29 червня зійшлася у поєдинку з футбольною збірною Швеції. Поєдинок 1/8 фіналу збірна України провела проти Швеції у Глазго на стадіоні "Хемпден Парк".

Глядачі спостерігали дуже нервовий початок. Шведи затиснули українську команду біля штрафного майданчика. На 11 хвилині Яремчук після пасу Ярмоленка буквально розстріляв ворота Швеції, але голкіпер відбив удар.

На 18 хвилині Форсбергу трохи не вистачило, щоб завдати точного удару по воротах Бущана - було небезпечно. І одразу ж ще один небезпечний момент у Швеції - Ісак ледь не вразив дальній кут.

Матч Україна - Швеція
Матч Україна - Швеція

На 26 хвилині Україна відкриває рахунок - забиває Олександр Зінченко. На 30 хвилині шведи ледь не зрівняли рахунок ударом зі штрафного, але Бущан у стрибку врятував ворота.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

4️1️ хвилина - Кулусевскі впав у нашому штрафному майданчику після контакту з Матвієнком і вимагає пенальті, але арбітр не бачить порушення правил.

Матч Україна - Швеція
Матч Україна - Швеція

На 43 хвилині рикошет допоміг Швеції зрівняти рахунок. Форсберг відзначився після дальнього удару. 5️5️ хвилина - штанга рятує Швецію, адже Сидорчук після пасу від Ярмоленка пробив у каркас воріт.

На 61 хвилині відбулася заміна у збірної України: Малиновський вийшов на поле замість Шапаренка. На 70 хвилині Калусевські отримує жовту карточку. А через кілька хвилин Ярмоленко отримав попередження через емоції.

Оскільки команди так і не змогли визначити переможця в основний час, тому їх чекає додатковий. Після перегляду VAR арбітр видаляє Даніельсона - дуже грубий фол був. Зінченко нокаутував Крафта, влучивши м'ячем йому в голову. Артем Довбик забиває другий гол.

Матч Україна - Швеція
Матч Україна - Швеція

Матч Україна - Швеція
Матч Україна - Швеція

Стартові склади:

Швеція: Ульсен, Лустіг, Линделеф, Аугустинссон, С. Ларссон, Экдаль, Форсберг, Ісак, К. Ульссон, Кулусевски, Даниэльсо.

Україна: Бущан, Кривцов, Сидорчук, Степаненко, Ярмоленко, Яремчук, Шапаренко, Забарний, Зінченко, Караваєв, Матвієнко.

Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine
Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine

Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine
Футбольна збірна України, instagram.com/uafukraine

Нагадаємо, Англія обіграла Німеччину з рахунком 2:0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", матч Україна - Швеція: що прогнозують нашій збірній на Євро-2020. Вболівальники розповіли свої прогнози щодо гри Україна - Швеція

Також "Знай.ua" писав, надії на збірну України, перемога іспанської "Фурії" і швейцарський механізм: головні сенсації плей-офф Євро-2020. Незабаром визначиться останній учасник майбутніх чвертьфіналів єро-2020