Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс відвертий кадр, рекламуючи ще один свій аккаунт, але в соціальній мережі з більш еротичним контентом.

Для залучення уваги зірка приміряла спокусливе вбрання, що складається з білосніжного напівпрозорого міні-топа і коротенької спідниці лілового кольору в клітку. Дівчина позувала у власній світлій спальні з панорамними вікнами, а також розпустила ще одну свою гордість - довге світле волосся.

При цьому красуня продемонструвала форми, проте оголені груди все ж прикрила наклейкою у вигляді сердечка.

instagram.com/anastasiya_kvitko

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.