Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість поділився з численними шанувальниками радісною новиною - 8 липня вони з Надею святкують річницю весілля - 6 років.

На честь "чавунного" весілля артист виставив серію зворушливих Селфі з коханою з їхніх подорожей по світу. Виконавець зазначив, що незважаючи на торжество, пара все одно вважає найважливішим днем іншу дату - 5 серпня, їх перше знайомство.

При цьому Володимир трепетно звернувся до дружини, зазначивши, що їй потрібно поставити пам'ятник за життя, адже та терпіла його витівки в перші роки відносин. Також Дантес подякував Дорофєєвій за те, що змінила його і змінюється сама.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"6 років офіційній родині!😱😱😱
Це називається чавунне весілля. Як же жахливо це звучить🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️

Для нас з Надею все-одно найважливішою датою залишається 5 серпня! Це день нашого знайомства.

Але не можу обійти цю дату.

Витерпіти мене 4 роки і потім сказати "Я згодна" - ти просто хто?)

Тобі пам'ятник за життя поставити потрібно. Т.к в мої 23-27 я був, прям, кінченим)))

Дякую, що змінюєш і змінюєшся.
Мені з тобою, як на самих екстремальних атракціонах: дуже хочеться, місцями страшно, захоплює дух, але внизу живота все-одно шалено приємно лоскоче.

Люблю тебе, моя утя!"

instagram.com/vladimirdantes/

instagram.com/vladimirdantes/

Нагадаємо, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї