В Україні, за словами відомого синоптика Наталії Діденко, Липень починався зі злив, які ми, з посиленням вітру, дійсно спостерігали протягом декількох днів. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Але вже зараз спека повертається, антициклон все ж дійшов до нашої країни, тому дощів у п'ятницю не буде. Наприклад, у Франції та Німеччині циклон зумовить прохолоду і дощі, але для нас очікується лише збільшення температури повітря. +29℃ ...+ 33℃ вдень і +13℃ ...+ 20℃ вночі буде по всій території України.
Легше не буде нікому, Сонце пошириться в Ужгороді, Тернополі, Житомирі, Миколаєві, Одесі, Києві, Харкові, в Донецьку та інших областях. Іноді воно буде ховатися за хмарами, але задумайтеся над головним убором, прохолодним напоєм, пошуком тенька або кондиціонера.
Якщо подивитися на дані, надані на карті Укргідрометцентру, можна побачити, що вітру практично не буде. Він залишиться на рівні 5-10 метрів в секунду, і на різних ділянках України-південно-східного і північно-східного напрямку.
Температура повітря в Києві буде близько + 30℃ ...+ 32℃ вдень, вночі + 18℃ ...+20℃. Вітер у столиці очікується південно-східним (5-10 метрів в секунду). Перший дощ після кількох спекотних днів пройде 12 липня 2021 року.

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається Лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще