Наші діти і духовні діти-хрещеники, потребують особливого захисту від злих сил. Допомогти їм утриматися в чистоті і уникнути спокус здатна особлива молитва. Про це розповіли на сторінці prav.molitva в соцмережі "Інстаграмм".

Перед тим, як прочитати молитву, варто очистити свої думки від злого, від заздрості, від лукавства, і піднестися помислами до Господа.

Молитва про дітей і хрещеників:

Боже, наш милостивий і Небесний Отче! Помилуй наших дітей (імена) і наших хрещеників (Імена), за яких ми смиренно молимо Тебе і яких зраджуємо на твоє піклування і захист. Вклади в них міцну віру, навчи їх благоговіти перед Тобою і удостой їх міцно любити тебе, нашого Творця і Спасителя. Направ їх, Боже, на шлях істини і добра, щоб вони все робили на славу Твого імені. Навчи їх благочестиво і доброчесно жити, бути добрими християнами і корисними людьми. Дай їм здоров'я душевне і тілесне і успіх у працях. Визволи їх від хитрих підступів диявола, від численних спокус, від поганих пристрастей і від всяких нечестивих і безладних людей. Заради Твого Сина, Господа нашого Ісуса Христа, за молитвами Його Пречистої Матері і всіх святих приведи їх до тихої пристані твого вічного Царства, щоб вони з усіма праведними завжди дякували тобі з Єдинородним твоїм сином і животворящим твоїм Духом. Амінь "

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Не забувайте, що будь-яка молитва дієва тільки в тому випадку, якщо читається від чистого серця і з відкритою душею.

Нагадаємо, попросіть у Бога допомоги зцілитися: молитва, яка допоможе кожному

Як повідомляв " Знай.ua", календар молитов на липень 2021: у ці хвилини ангел-хранитель чує найщиріші прохання

Знай.ua писав, потужна молитва за дітей і онуків: як просити у Всевишнього захисту для найрідніших на відстані