Відомий український телеведучий популярної телепередачі "Всі люди" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

Ще в червні він любив викладати знімки, які були пов'язані з його молодшою донькою Лолітою (2013 року народження). Вони пафостно їли морозиво на якихось концертах, ставали до камери спиною або просто ділилися власною харизмою.

Анатолій Анатоліч і Влад Яма, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч і Влад Яма, фото з Instagram

А зараз Анатолій вирішив відповісти на питання, що цікавить фанатів, щодо татуювань на його тілі. Українці цікавляться, набридають ці "картинки", на що Анатоліч висловився негативно.

"Днями запитали, А чи не набридають мені мої татуювання? Ах. Ні. Це вже частина мене, і я їх не сприймаю як щось чужорідне. Вони вже частина мене, а як ти собі можеш набриднути?", - пише Анатолій Анатоліч в публікації з невідомим напоєм в руці.

Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich
Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich

"Я по два рази по два рази, не повторюю не повторюю🙃😉😁", "Анатолій якось змінився, і помолодшав 😁 👌 навіть он манікюрчик в трендах молодіжних, крутяк!🔥", "Маленький принц 🔥🔥👏👏👏розкажіть більше про ваші тату", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч і Влад Яма обговорили делікатну тему під суші: поки тримають в секреті

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Анатоліч не змовчав після поцілунку Melovin з хлопцем на Atlas Weekend: "Вони борються"

Також Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч недорахував власних дітей: "Де чиї?"