Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе архівне селфі співачки з її 12-річним сином Веніаміном Огіром.

Так, артистка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, поки син ніжно притулився головою до найріднішої жінки.

Варто відзначити, що Веня вже кілька років навчається у Великобританії, проте сім'я страется якомога довше часу проводити разом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Діти - це чистий аркуш, на якому ми пишемо.

Наші діти - це наш почерк.

Я вперше намагаюся писати без плям і помилок, виважено виводячи кожну букву.

Tina Karol ☺️"

Фолловери залишилися в захваті: "Веніамін підростає ,Тіна щаслива🙌.Нехай у них все буде чудово❤️", " Блакитноокі мама і син. супер.", "Тіночка і Венічка! Які ви красиві, милі і щасливі!!!🌺🌹💋", "Вона заслуговує найкращого.Нехай вона і Веня будуть счатліви❤️".