Ведуча "ТСН" Марічка Падалко уже давно дивує своїх фанатів своїми кулінарними здібностями. Сьогодні в Instagram вона вкотре поділилась одним із фірмових рецептів. Зірка телебачення написала, як приготувати вершковий десерт, який дуже любить її чоловік.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПісля цього «вершкового» десерту я вперше за довгий час отримала на ранок паперову записку-подяку від чоловіка, який їв його тихенько вночі Це справді неймовірно смачно і просто, якщо врахувати пару нюансів. ПОТРІБНО: 500 г + 100 г полуниці 100-150 г «синіх» ягід - лохина, смородина чи ожина 500 мл вершків 30-33% жирності 1 пакетик згущувача для вершків 3 ст.л цукрової пудри ПРИГОТУВАННЯ: Потрібнити полуницю блендером. Можете додати трохи цукру. Ми не додавали Розподілити у 6 креманок Перед тим, як збити вершки, змішуємо цукрову пудру і згущувач Готуємо вершки. Цю частину зробив мій син - він в цьому вправніший. Я, зазвичай, роблю такі речі в комбайні. Міша показав, як це зробити звичайним вінчиком. Спочатку він поклав насадку на кілька хвилин в морозилку, самі вершки теж щойно з холодильника. А збивали на «льодовій бані» - Міша (після перегляду кулінарних шоу) каже, це корисний лайфхак! Вірю ! Далі важлива річ - згущувач з пудрою додаємо, коли вершки остаточно збільшилися в об’ємі, тобто наприкінці Зверніть увагу, на пакетику зі згущувачем написано, що він розрахований на 300-400 мл сметани чи вершків. Але моя порада, не намагайтеся додати більше, хоч у Вас 500 мл вершків. Вам цілком вистачить. Вершки і так триматимуть будь-яку форму, не просядуть, не потечуть навіть у таку спеку Тепер викладаємо вершки за допомогою шприца чи кондитерського мішка, як я, в креманки Зверху прикрашаємо рештою фруктів, листочками м’яти - політ фантазії необмежений Будь-який Ваш варіант буде неймовірно смачним, повірте!!! Зберігайте рецепт на весь сезон ягід, прийду до Вас лайкати Ваші шедеври
Нагаємо,
Раніше Знай.ua писав,
Як повідомляв Знай.ua,