Віктор Павлік - відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Зараз чоловік, після народження синочка Катериною Репяховою, поділився Stories, на якій зобразив Машу Гойю. Виконавці опинилися на зйомках нового пісенного шоу на телеканалі "Україна" під назвою "Співаюся всі". У ньому беруть участь 100 членів журі, включаючи Олену Філонову, Арсена Мірзояна, Тоню Матвієнко та багатьох інших.

Віктор Павлік, facebook.com/vpavlik100
Віктор Павлік, facebook.com/vpavlik100

У кількох відео Віктор Павлік співає разом з Марією, і можна помітити його Голі, волохаті груди. Адже співак вирішив розстебнути сорочку, поки вони знаходяться поза камерами.
Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Відомо, що Гойя брала участь у російському "Голосі" ще до конфлікту з країною-агресором. Там їй вдалося дійти до півфіналу, в якому програла Ельмірі Калімулліної, опинившись спочатку в команді Пелагеї. І вже кількома роками пізніше, співачка разом з іншими виконавцями виступала на благодійному концерті в Святогорську, для біженців з Донбасу.

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика віддала новонародженого сина іншій жінці: з нею краще

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлик "втік" від молодої дружини після пологів: на мотоциклі з гітарою

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також Знай.ua писав, Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна спіймали в кумедній позі: заснули "штабелями" в авто. Арсен Мірзоян ззаду, Тоня Матвієнко в шортиках спереду