Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйонів чоловік.

Але зараз він поділився черговою втратою в його житті, адже помер його перший і найкращий директор Гена Руссу. Філіп зізнався, що чоловік був йому вірним другом і соратником, який повірив у нього, коли сходження Кіркорова на музичний Олімп тільки починалося.

Філіп Кіркоров, Фото Instagram
Філіп Кіркоров, Фото Instagram

Тоді, в 1988 році, виконавець був ще довготелесим, незграбним і кучерявим хлопчиськом, який виступав на розігріві у Ігоря Саруханова на перших концертах. Геннадій Руссу поділяв з ним хвилини радості і печалі.

"Я довіряв тобі як нікому. Саме сьогодні я як ніколи розумію, що ти був найкращим директором, самим порядним і вірним партнером і другом в моєму житті. Скільки ми разом пройшли, пробиваючи цей тернистий шлях, в цьому не простому бізнесі, перші гастролі, сімейні свята...так, саме Ти став свідком на весіллі, а після керував і Арт-студією "Алла", - заявив Філіп Кіркоров.

Філіп Кіркоров, скріншот з відео
Філіп Кіркоров, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Потім естрадний співак додав, що за часів юності, і найщасливіших днів, включаючи особисте життя, Гена Руссу завжди знаходився поруч. І зараз Кіркоров бачить несправедливість в тому, що смерть забрала таку прекрасну людину. Коронавірус, за словами легенди, продовжує забирати одного за іншим кращих!

Нагадаємо, колишнього чоловіка Алли Пугачової терміново госпіталізували з важким діагнозом

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров втратив близьку людину: "Дуже боляче"

Також Знай.ua писав, Кіркоров перервав мовчання після виключення з "чорного списку" СБУ: "Протягнули Росії соломинку дружби"