Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян все частіше і частіше радує фанатів всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать практично 50 тисяч чоловік.

Він викладає публікації також і в Facebook, де ділиться всякими матеріали, коли займається спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці). Разом з дружиною та молодшою донькою Арсен нещодавно влаштовував сімейний відпочинок у Карпатах.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

А зараз, як і багато інших знаменитостей, включаючи Тоню Матвієнко, показує, як виглядають зсередини зйомки нового пісенного шоу на телеканалі "Україна" під назвою "Співають всі".
До цього його дружина називала їх "кнопкодавами", а Арсен додав до назви невелике, але забавне продовження, будучи в окулярах і з мікрофоном біля рота.

"@spivayut_vsi і іноді танцюють@tonya_matvienko #арсенмірзоян", - пише Мірзоян у публікації.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"А в "Танці з зірками" вас не запрошували?)) Я б дуже хотіла побачити там і вас, Арсен, і Тоню! Дуже!))", "❤️❤️❤️❤️", - залишають користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, поки Арсен Мірзоян не бачить: Тоня Матвієнко опинилася в міцних обіймах Павла Зіброва

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян "прилаштувався" між ніг дівчини на Atlas Weekend: "Запалити"

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян з віником і маленькою донькою стрибнув прямо в болото подалі від Тоні Матвієнко: "Не варто шукати"