Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила пост на підтримку блогерів і закликала аудиторію з повагою ставитися до їх діяльності.

"Я люблю яскравих людей! Дуже часто я чую про зневажливе ставлення до блогерів. Часто кажуть, що вони займаються непотрібними речами, нічого корисного в житті не вміють і не роблять. Мені шкода це чути. Я робила колаборації в тікток будинку. Добре знаю всіх молодих українських блогерів. Хочу сказати, що аккаунт в тіктоку нічим не відрізняється від великого видання, як Viva, Vogue та інші. Для того, щоб твій аккаунт був успішним, потрібно знімати кожен день нове відео, робити фотографії... Бути копірайтером, який пише чудові Тексти, сценаристом, оператором, режисером відео, стилістом власного одягу. Дорогі мої друзі, єдиний критерій, за яким ми можемо оцінювати успіх або невдачу будь-якого бізнесу або аккаунта - це любов глядачів. Якщо у них мільйонна аудиторія, поважайте тих глядачів, які вибирають їх. Я точно знаю, що жоден успіх жодному артисту, навіть самому, на наш погляд, безпосередньому або безголосому, не приходить просто так. За цим завжди є особливий великий секрет. Цей секрет - це неймовірна праця і талант. Коли я почую, що про моїх 100 колег скажуть, що вони не професіонали, я стану за них горою. Адже глядачів обдурити неможливо, але в свою чергу, прошу з повагою поставитися до мільйонної аудиторії цих дітей! P. S. А ще всі знають, що я борюся проти ейджизму на території України і в даному випадку мені хочеться зробити боротьбу у зворотний бік, тому що ейджизм застосовують до людей похилого віку і застосовують до дітей. І це однаково жахливо! Також як застосовувати поділ за фактом кольору шкіри і національності. "Ти сиди, малий, ти поки що нічого не знаєш". І це ще одна причина чому до тіктокер застосовують неповагу. Стоп! Ці діти працьовиті, успішні, добре заробляють. Вони мають право на самовираження!"- висловилася Наталя.

Нагадаємо, що схудла Наталія Могилевська замахнулася ще на одну вершину: "Тільки сміливим".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, "Співають всі": на телеканалі "Україна" стартували зйомки грандіозного вокального шоу.