Популярна українська гумористка, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець здивувала глядачів шоу "Ліпсінк баттл", виступаючи в образі Наталії Могилевської. Кравець пройшла до суперфіналу нового шоу завдяки своєму яскравому виступу в образі відомої співачки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Олени Кравець в мережі Instagram.

"Найкраща!!! #еленакравец #95квартал #натальямогилевская", - коротко підписали публікацію шанувальники і додали кілька тегів.

Олена Кравець, скріншот: YouTube
Олена Кравець, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Отже, у головній битві вечора перемагає Олена Кравець. Став + в коментарях, якщо теж вважаєш, що Олена спародіювала Наталію Могилевську краще за всіх. Акторка відправляється до суперфіналу, де з іншими учасниками боротиметься за золотий пояс", - повідомлялося в публікації на сторінці "Ліпсінк баттл" в мережі Instagram.

Публікація "Ліпсінкбаттл", скріншот: YouTube
Публікація "Ліпсінкбаттл", скріншот: YouTube

Також важливо зазначити, що для виходу на сцену Олена Кравець обрала один з найяскравіших нещодавніх образів Могилевської. Вона виступала в розкішній помаранчевій сукні до підлоги з асиметричною спідницею і яскраво-рожевою вставкою збоку. Для повноти образу гумористка приміряла перуку кольору блонд.

Раніше повідомляли, Буряк, Носоріг, Мольфар і Циклоп знову інтригуватимуть українців на шоу "Маска": "Вже відкрили".

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий і Ткач з кварталу благають українців про допомогу: на кону сотні дитячих життів.

Знай.uа писав, Олена Кравець виступила з "Кварталом" перед захисниками України: "Це честь!".