Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров підтримав українця, який здійснив камінг аут на сцені фестивалю Atlas Weekend.

Поп-король естради залишив коментар під постом Melovina, де той розповів про подію.

Справа в тому, що в понеділок, 5 липня розпочався найбільший музичний фестиваль у Східній Європі, і проходить він у Києві.

Перші два дні були безкоштовними, і саме Melovin удостоївся можливості виступити на головній сцені.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Його виступи завжди були екстравагантні, однак, це перевершило всі попередні.

Артист вирішив зробити камінг - аут перед сотнею тисяч чоловік під сценою, поцілувавши спочатку дівчину, а потім ще й хлопця.

Таке сміливе рішення Melovin підтримав Філіп Кіркоров, залишивши під постом коментар з наступним змістом: "Меловін! красава! Вчинок-справжньої особистості, людини, чоловіка!!! Неважливо хто ти в ліжку-головне залишатися мужиком по життю! Чесним! Вірним! Гідним!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що стосовно орієнтації Філіпа Кіркорова ходить також безліч чуток, адже, з жінками в любовних відносинах він помічений давно не був, і останнім часом все частіше почав з'являтися з колишнім хлопцем Ольги Бузової - Давою.

До слова, діти народилися у чоловіка від сурогатної матері, і виховує він їх один.

Костянтин Бочаров подякував російському виконавцю за надану підтримку.

Також його підтримала подруга Злата Огнєвич, яка не тільки залишила коментар, але і опублікувала пост. Вона стала однією з небагатьох, хто публічно висловився з цього приводу серед людей з українського шоу-бізнесу.

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал Знай.ua, Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також Знай.ua писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює