Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості, _fantina, з'явився яскравий колаж-порівняння, де шанувальникам запропонували оцінити вбрання самої Тіни і американської виконавиці Майлі Сайрус.

Так, обидві зірки на своїх виступах приміряли однакові боді чорного кольору з прозорими вставками і блискучими стразами від Jean Paul Gaultier.

При цьому артистки демонстрували стрункі фігури, а Кароль доповнила образ чорними колготами з власної колаборації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"#тінакароль і #майлісайрус в однакових боді від @jeanpaulgaultier

Кому крутіше?"

Думки фоловерів розділилися: "Тіна злизала всі образи американських поп-зірок 😢 раніше була в захваті від неї, а зараз якось все загубилося", " самі не можуть придумати для Тіни найкраще ? Або тільки вміють тирити ідеї у інших артистів", "Взагалі це плагіат..", "Обидві прекрасні !!!", "На Тіні крутіше😍 😍❤️", " просто Тіна в темних колготках. А це робить більш стрункішою".