Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Наталя поділилася кумедним роликом, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна" разом з блогером і візажистом Олегом Машуковським.

Так, артистка схопила хлопця за ланцюг на шиї і повела за собою, розігруючи сценку, де нібито веде коня, але боїться його. При цьому блогер підігравав і навіть жартівливо намагався вкусити зірку.

Сама ж виконавиця приміряла вбрання чорного кольору з відкритими плечима, суцільно розшите блискучою аплікацією, доповнивши образ макіяжем зі стрілками на повіках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Моя коняка 😂 🖤 @mashukovsky"

Фолловери не пройшли повз: "якост це все Вам не личить!!😏 Залиште це молоді🙌"," 😏 так нерозумно"," не смішно", " дуже дивно.....", "Жахливо виглядаєте, при всій повазі до Вас😢"," Бредятина👎", " Наталя годі!!! Вже... Зупинись!", "Наталя домінує і панує😮"," Навіщо Вам Наталочка, та скажена коняка? Ще вкусе, або копитом дасть.".